Jānis Stībelis atklās fotoizstādi «Es tikai smejos»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

30. jūlijā plkst. 16.00 mājīgajā kafejnīcā «Silts», kas atrodas Dzirnavu ielā 39, tiks atklāta Jāņa Stībeļa un viņa draugu fotoizstāde «Es tikai smejos», informē mūziķa pārstāve.

Kā liecina izvēlētais nosaukums, izstādē apkopoti fotomirkļi, kas raisa pozitīvas emocijas un liek pasmaidīt. Jānis Stībelis bieži dodas koncertēt uz ārzemēm un šo ceļojumu laikā nereti pamana jautras situācijas, smieklīgus uzrakstus un notikumus. Ar fotokameru šie mirkļi iemūžināti un kalpo kā lieliski omas uzlabotāji ne tik priecīgā dienā. Aprunājoties ar draugiem un paziņām, izrādījies, ka arī citiem ir gana daudz interesantu fotogrāfiju, tā radusies doma par miniatūru izstādi. Neviens no izstādīto darbu autoriem nav profesionāls fotogrāfs, tāpēc izstāde nav jāuztver kā pārlieku nopietns pasākums, bet gan kā vienkāršs un patīkams ikdienas rūpju izkliedēšanas veids un vēl viens iemesls pasmaidīt.

Šī pozitīvā filozofija būs galvenais vadmotīvs arī abos gaidāmajos Jāņa Stībeļa vasaras koncertos, kas notiks 8. augustā Cēsīs un 29. augustā Talsos, kuros dziedātājs apsola radīt optimismam un smiekliem labvēlīgu muzikālu gaisotni.

Nejauši nav izvēlēta arī izstādes norises vieta — nesen atvērtās kafejnīcas «Silts» sienas līdz šim rotājušas interesantas lielformāta fotogrāfijas, kurās attēlotas cilvēku ķermeņa valodas īpatnības, un kafejnīcā valda patīkami brīva gaisotne.

Izstāde «Es tikai smejos» kafejnīcā «Silts» būs apskatāma vairākas dienas. Tās atklāšanā piedalīsies arī citi izstādīto fotogrāfiju autori.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu