Orbakaite <i>Aishai</i> izlozē 10. uzstāšanās numuru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 28. jūlija līdz 2. augustam Jūrmalā norisināsies astotais starptautiskais populārās mūzikas jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis». Dalībnieki Rīgas domē jau izlozēja otrās un trešās konkursa dienas numurus. Latvijas pārstāve Aisha konkursa otrajā dienā startēs ar 10. kārtas numuru, bet trešajā — ar 14.

Atklāšanas koncertā uzstājās pieredzējušie estrādes mākslinieki, un viņiem bija jāizlozē pirmās konkursa dienas dalībnieku kārtas numuri. No futbola kausa uzstāšanās numuru Aishai izlozēja «Jaunā viļņa» mūzas Allas Pugačovas meita Kristīna Orbakaite. Arī pirmajā dienā Aishai būs jāuzstājas desmitajai.

Šogad konkursā piedalās 16 dalībnieki no 12 valstīm — Baltkrievijas, Gruzijas, Indonēzijas, Itālijas, Kazahstānas, Ķīnas, Polijas, Krievijas, Ukrainas, Somijas, Francijas un Latvijas.

Žūrijas pārstāvji: Igors Krutojs, Raimonds Pauls, Igors Nikolajevs, Laima Vaikule, Valērija, Leonīds Agutins, Konstantīns Meladze, Vladimirs Presņakovs, Maks Fadejevs, Valērijs Meladze un Nikolajs Baskovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu