Austrālijā uzsākta «Nārnijas hroniku» trešās daļas filmēšana

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Austrālijā, Kvīnslendā uzsākta «Nārnijas hroniku» trešās daļas «Nārnijas hronika. Rītausmas ceļinieka brauciens» («The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader») filmēšana.

Sākotnēji filmēšanu bija paredzēts uzsākt 2008. gada ziemā, vēlāk tā tika pācelta uz vasaru, par iemeslu minot jauno aktieru pārāk noslogoto darba grafiku, tad Disneja studija paziņoja, ka vispār nefinansēs filmu (tas notika pēc tam, kad otrā daļa nespēja atpelnīt 200 miljonu dolāru lielo budžetu). Projektu izglāba «20th Century Fox», kas piekrita investēt savu naudu projektā. Šoreiz gan filmēšanai atvēlēti vien 140 miljoni dolāru, kas ir par 60-75 miljoniem mazāk nekā «Princim Kaspianam», un kas ir neraksturīgi Holivudai, kur katrs nākamais turpinājums ir dārgāks par iepriekšējo.

Trešo daļu paredzēts pilnībā filmēt Austrālijā, «Warner Roadshow Studio». Pabeigt filmēšanas darbus paredzēts novembrī. Uz ekrāniem filma gaidāma 2010. gada decembrī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu