<i>Aisha</i> un «Bobijs McGee» iegūst 106 punktus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

29. jūlijā Dzintaru koncertzālē norisinājās starptautiskā jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis 2009» pirmā diena, kurā katram dalībniekam bija jāizpilda kāds pasaules hits. Pēc uvertīras pusotras stundas garumā, kad atkal savas prasmes demonstrēja pieredzējušākie estrādes mākslinieki (tostarp Intars Busulis kopā ar Vladimiru Presņakovu un Leonīdu Agutinu), beidzot uz skatuves kāpa «Jaunā viļņa» konkursa dalībnieki.

Aisha uzstājās ar 10. kārtas numuru, ko viņai iepriekš izlozēja Kristīna Orbakaite, un, izpildot Krisa Kristofersona un Freda Fostera dziesmu no Dženisas Džoplinas repertuāra «Me and Bobby McGee», ieguva 106 punktus. Laima Vaikule un Raimonds Pauls tautietei piešķīra 10 balles. Pārējie žūrijas locekļi nebija tik saprotoši šajā mūzikas žanrā un piešķīra Aishai vairākus astoņniekus.

Pagaidām 1. vietā ar 119 punktiem ir Sondoro Sandi no Indonēzijas, 2. vietā — Džamala no Ukrainas (118 punkti), 3. vietā — Marks Jusims no Krievijas ar 114 punktiem.

Aisha ar 106 punktiem ierindojas dalītajā 6./7. vietā ar Maksu Lorensu no Baltkrievijas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu