«Nakts» <i>Aishai</i> atnes 112 punktus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 30. jūlijā, Dzintaru koncertzālē norisinājās starptautiskā jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis 2009» otrā diena, kurā katram dalībniekam bija jāizpilda «tēvzemes hits». Arī šajā vakarā vispirms uzstājās žūrijas locekļi, noslēdzot koncerta pirmo daļu ar tradicionālo kopdziesmu kā grupa «Sļivki obšestva» («Sabiedrības krējums»). Jāatzīmē fakts, ka Raimondam Paulam tika piešķirts ordenis un, lai to saņemtu, viņš uz skatuves tika aicināts kā Padomju Savienības pilsonis.

Izloze noteica, ka arī šovakar Aisha uzstājās ar 10. kārtas numuru, un par Jāņa Lūsēna un Guntara Rača dziesmas «Noč» («Nakts») izpildījumu žūrija Aijai piešķīra 112 punktus. Laima Vaikule un Raimonds Pauls tautietei deva 10 balles. Kopsummā par pirmajām divām konkursa dienām Aishai ir 218 punkti.

Sandijs Sandoro no Indonēzijas saglabā pirmo pozīciju ar 238 punktiem, bet nu jau dalot to ar Džamalu no Ukrainas. Aisha ar 218 punktiem ierindojas 9. vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu