«Jaunā viļņa» zvaigžņu spēle futbolā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Futbola federācija atgādina, ka šodien, 31. jūlijā, Dubultu pludmalē (Jūrmalā) tiek organizēts pludmales futbola turnīrs par godu starptautiskajam jauno izpildītāju konkursam «Jaunais vilnis 2009».

Turnīra spēles notiks Dubultu pludmales stadionā. Plkst. 10.00. jau sāka spēlēt «Dinamo/LAT», «VBFK», «Apvienotā Rēzeknes/Ludzas komanda», «TUC/FTA».

Turnīra ietvaros plkst. 11.00 paredzēta īpaša zvaigžņu spēle, kurā šā gada «Jaunā viļņa» dalībnieki sacentīsies ar konkursa žūrijas locekļiem. Atgādinām, ka Latviju šogad konkursā pārstāv dziedātāja Aisha.

Ap plkst. 12.00 — svinīgā zvaigžņu spēles apbalvošana, bet ap 13.00 — pludmales futbola turnīra turpinājums.

Komandu sastāvi:

  • «Jaunā viļņa» dalībnieku komanda: Aisha (Latvija), Makss Lorenss (Baltkrievija), Lika Kantadze (Gruzija), Sandijs Sandoro (Indonēzija), Antonello Karoca (Itālija), Nurjans Kermenbajevs (Kazahstāna), Gū Lija (Ķīna), Sāra Šimieli (Polija), Anna Mališeva, Marks Jusims un grupa «Para Normaļnih» (Krievija), Ville Lāksonens (Somija), Džamala, Mila Nitiča un Vladislavs Ļevickis (visi no Ukrainas), kā arī grupa «3Nity» (Francija).
  • Žūrijas komanda: maestro Igors Krutojs un Raimonds Pauls, Igors Nikolajevs, Alla Pugačova, Laima Vaikule, Valērija, Leonīds Agutins, Vladimirs Presņakovs, Nikolajs Baskovs, Brandone Stone, Valērijs un Konstantīns Meladzes un citi.
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu