«Roxette» par Bilana ālēšanos viesnīcā sūdzas policijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

«Jaunajā vilnī» izvērties neliels skandāls sakarā ar Bilana trokņošanu grupas «Roxette» kaimiņnumuriņā, vēsta «[s:26118]».

Pēc uzstāšanās «Junā viļņa» koncertā Dzintaru koncertzālē, Bilans devies uz ballīti viesnīcas «Jūrmala SPA» restorānā, kur uzdzīve ievilkusies līdz septiņiem rītā. Tad viņš atgriezies savā viesnīcā. Starp citu, Bilans atšķirībā no citām Krievijas estrādes zvaigznēm nav apmeties Jūrmalā, bet gan kādā Rīgas viesnīcā. Šajā pašā viesnīcā apmeties arī Ukrainas eksprezidents Leonīds Kučma un grupas «Roxette» dalībnieki.

Tikko nokļuvis numurā, Bilans lielā skaļumā ieslēdzis kādu mūzikas kanālu. Skaļā mūzika negāja pie sirds «Roxette» dalībniekiem, un viņi aizsūtīja savu asistentu nokārtot situāciju.

Taču Bilans nedzirdēja uzstājīgo klauvēšanu. Numura durvis atvērās tikai pēc pusstundas, kad pie tām jau klauvēja policija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu