Iepazīšanās ir interesanta spēle! (Padomi vīriešiem.)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Iepazīšanās procesu cilvēki uztver dažādi: vienam tās ir elles mokas, otram spēle.

Ja jūs iepazīšanos uztverat kā rotaļīgu spēli, tad jums noderēs bioloģijas doktora J. Ščerbatiha iepazīšanās taktika. Lai iepazīšanās ar sievieti noritētu sekmīgi, būtu ieteicams zināt dažas universālas iepazīšanās frāzes.

Piemēram: «Nu re, horoskopi tomēr nemelo — šodien es tiešām satiku neparastu sievieti!»; «Jūs esat tik neatvairāma, ka pievelkat kā magnēts»; «Acis (lūpas, mati, augums) jums ir vienkārši fantastiskas!» Izsakot komplimentus, tekstā iesaka “iepīt” atbilstošo gadalaiku, piemēram: «Vienkārši fantastiski, kā var ziemā saglabāt tik ziedošu sejas krāsu!»

Ievadfrāzes, kā arī savas atbildes replikas (meitene vai sieviete taču jums kaut ko atbildēs) labāk izdomāt pašam, nevis aizgūt, jo katram cilvēkam ir savs, individuāls saskarsmes stils, kurā viņš jūtas atbrīvots un nepiespiests. Saruna ir jāveido tā, lai dāmai atbilžu sniegšanā nebūtu pārāk jāpiepūlas. Saruna tiek veidota uz jā — nē atbilžu bāzes.

Kā jau spēlē, ir jāparedz daži atšķirīgi iepazīšanās varianti dažādiem sieviešu tipiem.

1. Par galveno metodi pielietojiet humoru. Kad cilvēks smejas, viņš automātiski nojauc daļu iekšējo barjeru un atslābinās. Tas atvieglo kontaktu nodibināšanu.

2. Neatsakiet sev iespēju iepazīties ar meiteni vai sievieti, kura jums iepatikusies.


Citiem vārdiem — mazāk spriedelējiet, kāpēc jums var atteikt un cik maz jums izredžu, bet vairāk rīkojieties! Analizēt varēsiet pēc tam, mājās. K. Melihans šajā sakarībā raksta: «Ja ar sievieti ilgi runāsi, viņa tevi uzskatīs par vājuli, bet ja līdīsi pie viņas bez liekām runām — par nekauņu.» Tātad, kā vienmēr, labākais ir zelta vidusceļš.

Vīrietim nemaz nav obligāti katru iepazīšanos pabeigt gultā. Medisons raksta: «Kad vīrietis saprot, ka viņa mērķis nav uzvarēt par katru cenu, tas noņem lieko sasprindzinājumu, un viņš kļūst daudz atraisītāks.» Atcerieties, ka arī olimpiskie čempioni reizi pa reizei paspēlē, bet gūst no šīm paspēlēm neatsveramu mācību, kura vēlāk pārvēršas jaunās uzvarās.

Vīrietis var pagriezties un aiziet jebkurā momentā, tomēr nevajag izmantot šo iespēju ļaunprātīgi. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu