Tēviņi, donžuāni un kolekcionāri

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix

Kāpēc vīrietis laiž pa kreisi? Dažas sievietes tūdaļ atbildēs: tāpēc, ka vīrietis kā personība nav spējīgs uz pastāvību.

Tā ir iedzimta tiekšanās uz seksuālo partneru maiņu. Te var izvirzīt vairākas grupas:
 
Tēviņi

Sievu piekrāpa tāpēc, ka negribēja palaist garām izdevību. Bija iespēja, un piekrāpa. Tādi vīrieši sev neatsaka neko nevienā dzīves jomā, sevišķi, ja ir iespēja kaut ko no dzīves paņemt bez liekas piepūles.

Viņi sev nepiedotu, ja sieviete izteiktu mājienus par tuvības iespēju, bet viņi to neizmantotu.

Šai vīriešu kategorijai var rasties nopietnas problēmas —apvainošana izvarošanā, šantāžas iespējas, jo vairākumā gadījumu vīrietis savus sānsoļus nemaz neslēpj.

Viņam nav vajadzīga viena pastāvīga sieviete. Viņam svarīgs ir pats process — lai tas ir spontāns un neprognozējams.

Speciāli krāpšanas situāciju viņš neveidos. Ja ir tuvība — labi, ja nav — nevajag arī, jo ģimeniskās attiecības viņam nav svarīgas.

Tāda vīrieša sievai var just līdzi par to, ka viņa vēl pirms precēšanās nav saskatījusi viņa patieso dabu.

Donžuāni

Viņu sākotnējais mērķis nav mainīt sievietes kā cimdus, sievietes pašas karas kaklā, bet viņš nav spējīgs atteikt. Tāds vīrieša tips var veidoties ģimenē, kur māte savam dēlam ieaudzina akurātību, rūpes par savu izskatu, galantumu, maigumu.

Minētā iemesla dēļ šis vīrietis pasniedz roku katrai satiktajai sievietei, katrai dāvina ziedus, pavada uz mājām. Sievietes, kuras nav pieradušas pie tādas uzvedības, to uztver kā uzmanības zīmi, bet tās, kurām ir sevišķi attīstīta fantāzija — kā aicinājumu uz gultu.

Tāda tipa vīrietim vajadzība precēties nemaz nav izteikta. Un viņa galantā uzvedība nenozīmē konkrētu mīlestību.

Viņam var rasties seksuālas problēmas, jo sieva neapzināti tiek identificēta ar māti. Tāpēc pret sievu viņam nav nekādu vēlmju. Tāds vīrietis pret sievietēm arī pēc precībām izturēsies tāpat kā pirms precēšanās.

Donžuāna sievai jāsaprot, ka viņa uzvedība pēc kāzām nemainīsies. Tāpēc padomājiet, vai ir jēga ar viņu precēties, vēl jo vairāk tāpēc, ka īpašas vēlēšanās to darīt viņam nav.

Kolekcionāri

Viņi kolekcionē savas partneres, bet seksuālo aizrautību faktiski neizjūt. Šie vīrieši parasti ir nepārliecināti par sevi, lai gan spējuši sabiedrībā sasniegt noteiktu sociālo stāvokli.

Viņi cenšas atgūt nokavēto ar seksuālām uzvarām un reizēm pat veido sarakstu, cik sieviešu viņiem ir bijis, lai vismaz kaut kādā veidā celtu savu pašapziņu.

Jo vairāk sieviešu bijis viņa gultā, jo nozīmīgāks viņš pats sev šķiet. Kolekcionārs noteikti leposies ar savām uzvarām un bieži uzdosies par sievietes rakstura un intīmās jomas speciālistu.

Ja tāds vīrietis apprecēsies, nekas nemainīsies. Sieva var radīt ģimenes atmosfēru, kurā viņš jutīsies svarīga personība, un vajadzība pierādīt savu nozīmību nedaudz mazināsies.

Pieķerti nozieguma vietā, tādi vīrieši vainas sajūtu nejūt. Ja sieva var izturēt vīra sānsoļus un ja viņus saista vēl kaut kas bez seksa, laulība ir iespējama. Tāpēc labāk tādu tipu jau iepriekš «izskaitļot» un izlemt, vai viņš jums ir piemērots. Un nekādiem zīda halātiņiem vai ruļļiem matos te nebūs nozīmes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu