Meitenēm, kam nav randiņu...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reinis Oliņš/Apollo/Erots

Ko darīt, ja tu jau 18 mēnešus neesi bijusi ne uz vienu randiņu un, šķiet, arī tuvākajā laikā nekas tāds tavā dzīvē nav gaidām?

Lūk, daži ieteikumi!
 
1. iespēja. Izmanto internetu.

Paskaties, kādi puiši pieejami interneta randiņu istabā. Ja kāds iepatīkas, izmanto izdevību. Ja nevēlies ar viņu tikties, aprobežojies tikai ar draudzīgu e-pastu. Nedaudz flirta virtuālajā realitātē palīdzēs atkal tikt zirgā un sajust pavasara vēsmas, jebkurā gadījumā, vismaz uzzināsi ko jaunu, ko pavēstīt draugiem.

Reiz es pavadīju draudzeni uz tikšanos ar paziņu no interneta, kurš par sevi rakstīja: «Esmu 1,85 cm garš kara lidotājs, bieziem, blondiem matiem.» Viņš izrādījās 1,70 cm garš armijas administrators, tumši brūniem matiem (dažviet uz galvas, kur tie bija nogājuši, vīdēja plankumi). Vēstuļdraugs atklāja, ka dažreiz aizpildot veidlapas par lidmašīnām, un kautrīgi žēlojās, ka viņam nupat ļoti slikti apgriezti mati.

Visu vakaru šis cilvēks nikni sūdzējās par savu bijušo sievu, kurai «nebija nekādu jūtu», kura viņu nekad nav mīlējusi un krāpusi visās lietās. Tad viņš mūs aizveda uz pludmali, uzvilka zemūdens niršanas tērpu un desmit minūtes riņķoja ap mums, galvenokārt ap mūsu bikini. Laikam domāja, ka nepamanīsim, kā viņš mūs zem ūdens novēro. Hm...

Ja izlem satikties ar puisi no interneta, tad pastāsti uzticamai draudzenei, kad un kur tiksieties.

Vislabāk aicini viņu līdzi — kamēr pārliecināsies, ka puisis ir uz goda. Neizpaud savas privātās dzīves sīkumus, kamēr neesi viņu pietiekami labi iepazinusi. Sākumā satiecies tikai sabiedriskās vietās.

2. iespēja. Iegaumē: nejauki cilvēki ir nelaimīgi.

Ja kolēģei vai draudzenei prieku sagādā visdažādākajos veidos un daudzu cilvēku klātbūtnē klāstīt, ka esi viena pati un tātad zaudētāja, tad, iespējams, viņa pati savā personīgajā dzīvē jūtas nelaimīga.

Kad sieviete ilgstoši izsaka daudznozīmīgas piezīmes par to, kas nav kārtībā ar citu dzīvi, nevis domā par savējo, tas parasti nozīmē, ka viņas pašas perfektās attiecības vai lieliskā randiņu sērija nemaz nav tik nevainojama, vai arī pašai nesagādā prieku, lai gan viņa apgalvo pretējo. Neatklāj šai sievietei savu personīgo dzīvi, bet, ja esi to darījusi, tad pārtrauc.

Vairums cilvēku randiņus neuzskata par sporta veidu, kur galvenais ir līdzi jušana, un tie, kas to dara, droši vien nav aizdomājušies par iemesliem, kāpēc tas notiek. Ja uzdrošinies būt izvēlīga vai noslēpumaina un koncentrēties uz veiksmīgu karjeru vai ievilkt elpu pirms nākamā iznāciena uz randiņu skatuves, — tā ir tikai tava darīšana.

Tev nevienam nav jāskaidro savi uzskati un rīcība, it īpaši ne tādai pašapmierinātai, nejaukai draudzenei kā viņa.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu