Ja tev nav pastāvīga drauga un ļaudis jau sāk tenkot

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vita Kolta

«Šķiet, tas bija tik sen, kad man bija pastāvīgs draugs. Ļaudis jau sāk mani aprunāt. Īpaši viena draudzene allaž ķircina un liek man justies kā pēdējai niecībai — tikai tāpēc, ka esmu viena pati! Ko lai daru? D.»
Datuma nav (un vēstulē jaušams liels izmisums).

Dažreiz meitenei gadās… Kā to lai labāk pasaka? Tāds kā «sausais periods», kad darbs, draugi, ģimene, vispār dzīve kā tāda, šķiet, neizturami grūta. Pirms to apzinies, tu vairs nespēj atcerēties, kad pēdējo reizi gāji uz randiņu, nemaz nerunājot par laiku, kad tev bija pastāvīgs draugs.

Šajā gadījumā var izvēlēties kādu no rīcības variantiem.

1. iespēja. Uztver vīriešus pozitīvi

Galvenais nav tas, vai tev ir vai nav moderns apģērbs, un pat ne tas, vai proti to ar šiku nēsāt. Ko vīrieši cenšas ieraudzīt sievietē? Draudzīgu ķermeņa valodu, kas vēsta: es labprāt ar tevi parunātos. Ja tava izturēšanās pauž pārliecinošu «turies pa gabalu!» pozu, tad vīrieši, iespējams, tā arī darīs.

Iztērē nedaudz naudas par dārgu veļu un valkā to. Jutīsies seksīgāk, pieaugs arī tava pašapziņa. Sāc regulāri vingrot — lai asinis riņķo un vaigi sārtojas, jutīsies dzīva, un tas palīdzēs atkal būt uz strīpas.

Vingrošanas zālē uzsmaidi kādam foršam čalim, vēlāk pasveicini viņu. Tad saņemies un ej papļāpāt. Ja vajadzīgs iemesls, pajautā kādam, kurš izskatās visai draudzīgs, kā izmantot kādu no vingrošanas rīkiem.

Ja darbavietā ir apsviedīgs puisis, kas labprāt atbild uz nevainīgu flirtu, izmanto to, tikai neizturies pārāk uzkrītoši.

2. iespēja. Meklē palīdzību

Apjautājies draudzenei (taču ne tenku vācelei, kas katram pretimnācējam izstāstīs, cik ļoti viņai tevis žēl, jo tu taču veselus 18 mēnešus neesi bijusi uz randiņu), vai viņa varētu tevi iepazīstināt ar kādu puisi, izvairies no randiņiem ar nepazīstamu tipu, ja vien tā tev nešķiet lieliska iespēja. Labāk kopā ar draudzeni noorganizē draugu saietu un uzaicini arī to svešinieku.

Ja dzirksteles lido, turpini uzbrukumu, bet, ja uguns negrib iedegties, nepūlies izturēt līdz galam — tas tevi tikai noskaņos izvairīties no vīriešiem vēl vismaz gadu. Labāk atgriezies mājās un notiesā prāvu šokolādes tāfeli, lai noslīcinātu bēdas. Neceri īsto puisi sastapt uzreiz, var paiet ilgāks laiks.

Tomēr tev jāizraujas no mājām un jācenšas iepazīties ar jauniem cilvēkiem, it īpaši vīriešiem!

3. iespēja. Pavadi laiku ar draugiem vīriešiem

Pavadi laiku kopā ar draugiem vīriešiem — pārmaiņas pēc izbaudi viņu uzmanību. Vai esi pārliecināta, ka neizturies noraidoši pret īstu zelta gabaliņu, kas labprāt uzturas tavā tuvumā.

Ja nekas romantisks nesanāk, vienkārši izbaudi viņa sabiedrību. Būdama apsviedīga, pamanīsies savākt īsto pēc futbola vai kriketa spēles (uz to vēlams nejauši ierasties stundu agrāk, lai novērtētu situāciju). No drauga izvilini sīkumus par kādu no viņa brīvajiem draugiem un — rīkojies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu