Bilanu tomēr nosūdzējusi Uzbekistānas prezidenta meita

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Apollo» [s:26149] ka «Jaunā viļņa» aizkulisēs izvērsies skandāls par dziedātāja Dima Bilana ālēšanos viesnīcā. Sākotnēji tika uzskatīts, ka par Bilana trokšņošanu sūdzējušies grupas «Roxette» dalībnieki, taču noskaidrojies, ka visvairāk dziedātājs iztraucējis Uzbekistānas prezidenta meitas Guļnaras Karimovas miegu. Karimovas apsardze izteica minējumu, ka Bilans bija kaut ko salietojies, vēsta «[s:26150]».

29. jūlija vakarā Bilans ar četriem draugiem ieslēdzies «Hotel Bergs» numurā un nolēmis kārtīgi paballēties. Tieši aiz sienas atradās Uzbekistānas prezidenta meitas Guļnaras Karimovas apartamenti, un tieši viņas apsardze palūdza izsaukt policiju, nevis grupas «Roxette» dalībnieki, atzīst «Jaunā viļņa» organizatori.

Sākotnēji uz Bilana numuru devusies viesnīcas apsardze un lūgusi dziedātāju pieklusināt mūziku, taču dziedātāja ballītes viesu vienīgā reakcija bijusi lamāšanās. Tad tika izsaukta policija.

Rīgas Municipālās policijas darbinieks Aleksandrs Dorovskis, kas pats bija izbrucis uz notikuma vietu, stāsta «telegraf.lv», ka plkst. 4.35 saņēmuši zvanu no «Hotel Bergs» drošības dienesta darbiniekiem, kas lūguši policiju ātri ierasties viesnīcā. Ierodoties policisti satikuši satrauktus viesnīcas apsardzes darbiniekus, kas stāstījuši, ka Bilans naktī ieradies viesnīcā piedzēries un salietojies narkotikas, un sarīkojis ballītes turpinājumu savā numurā.

Pieklauvējuši pie durvīm, policijas darbinieki sastapās ar ļoti saniknotu blondīni, kas pēc lūguma pieklusināt mūziku sākusi kliegt un mēģinājusi izdzīt policistus no numura. Tad parādījies kāds Bilana draugs, kas sarunājies mierīgāk un saprātīgāk. Sapratis policijas prasību, viņš pieklusinājis mūziku.

«Jaunā viļņa» organizatori ir šokā par Bilana uzvedību. Viņi uzskata, ka to nevar tā atstāt, jo tas nenotiek pirmo reizi. Viņi nolēmuši piedraudēt dziedātājam ar krimināllietu, sakot, ka tikai paskaidrojums Rīgas domei varot nogludināt šo konfliktu. Bet, ja jandāliņi turpināsies, nāksies izsaukt ne tikai policiju, bet «nopietnākus» ierēdņus, kas varot atņemt Dimam Šengenas vīzu.

Viss gan beidzies tikai ar izteiktu brīdinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu