Santa Kristiana Zāmuele būs «Cosmopolitan» galvenā redaktore

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par žurnāla «Cosmopolitan» galveno redaktori kļuvusi Santa Kristiana Zāmuele, informē izdevniecības «Lilita» pārstāvis Kaspars Milaševičs.

Santa ieguvusi grādu politikas zinātnēs un sabiedriskajās attiecībās Latvijas Universitātē un University of Wisconsin Eau Clair (ASV). Savu karjeru viņa sāka kā radio dīdžejs un ārštata žurnāliste, turpināja kā sabiedrisko attiecību speciāliste komunikāciju aģentūrās «DDB & Co», «Creative Laboratory & Ogilvy», kā arī kompānijā «Luxottica Group». 2005. gadā viņa izveidoja radošo aģentūru «Saint», kurā pilda radošā direktora pienākumus.

Arī mediju jomā Santai Zāmuelei ir ievērojama pieredze, 2008. gadā kļūstot par žurnāla «Joy» galveno redaktori. «Joy» ātri iekaroja lasītāju uzmanību un kļuva par pārdotāko mēneša žurnālu Latvijā 2008. gadā.

Santa ir tipiska «Cosmo» dzīvesstila personība — pozitīva un atvērta, aktīva modes un izklaides pasākumu apmeklētāja un ceļotāja. Labas mūzikas un atpūtas cienītājiem Santa ir pazīstama kā dīdžejs DJ Vanity, kas ir viņas lielākā aizraušanās blakus snovbordam, ekstrēmai ceļošanai uz pasaules tālākājiem nostūriem un augstajai modei.

«Visos laikos «Cosmopolitan» bijis sabiedrotais dinamiskām, dzīvespriecīgām un mūsdienīgām jaunām sievietēm, kas nebaidās ņemt no dzīves to, ko vēlas. «Cosmopolitan» ir ceļvedis uz panākumiem, dzīves baudīšanu un prieku, un tāds tas būs arī turpmāk,» par žurnāla mērķiem stāsta Santa Zāmuele.

«Cosmopolitan» panākumu pirmsākumi meklējami pagājušā gadsimta 60. gados, kad leģendārā Helēna Gērlija Brauna radīja «Cosmo meiteni». No necila interešu žurnāla tas ne vien kļuva par visvairāk pirkto mēneša žurnālu, bet arī veicināja sociālas pārmaiņas, iedrošinot jaunas sievietes tiekties pēc visa, ko viņas vēlas savā dzīvē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu