«Lattelecom» sveic 30 tūkstošo Interaktīvās TV abonentu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Lattelecom»

Uzņēmums «Lattelecom» ceturtdien sveica Interaktīvās TV 30 tūkstošo abonenti – Guntru Ērgli no Valmieras, portālu «Apollo» informēja uzņēmumā.

Abonente no uzņēmuma dāvanā saņēma «Philips LCD» televizoru, dāvanu karti no «Lattelecom» veikaliem 100 latu vērtībā, kā arī iespēju veselu gadu skatīties «Lattelecom» Interaktīvo TV bez maksas.

Guntra Ērgle stāsta, ka viņa ģimene nolēma kļūt par «Lattelecom» Interaktīvās televīzijas abonenti pēc tam, kad viņa kopā ar vīru un bērniem pārcēlās uz Valmieru.

«Iekārtojoties jaunajā dzīvesvietā, nolēmām, ka mājās ir jābūt gan telefonam, gan internetam, gan arī televīzijai, tāpēc izvēlējāmies Lattelecom piedāvājumu. Bet nekad nebiju domājusi par to, ka par pieslēgšanu saņemšu kādu dāvanu,» atzīst abonente.

Guntras ģimene arī aktīvi lieto Interaktīvās televīzijas papildfunkcijas - piemēram, viņas dēls izmanto raidījumu arhīvu, tāpēc no rītiem var celties vēlāk, lai skatītos multfilmas.

 "Ir patiess prieks par to, ka iedzīvotāju interese par Lattelecom Interaktīvo TV turpina pieaugt - mazāk nekā gada laikā tās abonentu skaits pieaudzis par 20 000. Turklāt, tehnoloģijām attīstoties, mēs varam sniegt klientiem arvien inovatīvākus pakalpojumus - ja pirms gada Lattelecom sācis piedāvāt klientiem pārraižu arhīva funkciju, tad šogad papildus tai ir arī augstās izšķirtspējas kanāls,» saka «Lattelecom» Satura biznesa daļas direktors Toms Ābele.

«Lattelecom» Interaktīvās TV skatītājiem ir pieejams 61 īpaši izvēlēts televīzijas kanāls, ieskaitot augstas izšķirtspējas kanālu «Discovery HD». «Lattelecom» Interaktīvās TV piedāvāto papildfunkciju klāstu pozitīvi ir novērtējuši tās lietotāji. Kā ērtākās tiek minētas pārraižu arhīva, videonomas un TV ieraksta funkcijas.

Salīdzinot ar analogo televīziju, «Lattelecom» Interaktīvā TV nodrošina labāku attēla un skaņas kvalitāti, tajā iespējams izvēlēties raidījumu un subtitru valodu, uzlikt atgādinājumus par tiem raidījumiem, kurus skatītājs vēlas atcerēties, televizorā aplūkot kanālu programmas un raidījumu aprakstus, meklēt raidījumus, kā arī izmantot drošības koda atslēgu, lai bloķētu kanālus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu