Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/16/10241448t1h0f2a.jpg)
Nepieciešams:
0,5 kg liellopu maltās gaļas
1 neliels sīpols
1 ķiploka daiviņa
saldais pipars
200 g rīvmaizes
200 g Čedaras siera
1 tējkarote sāls
pipari pēc garšas
olīveļļa
kečups
Pagatavošana:
Saldo piparu, sīpolu un ķiploku sagriež ļoti sīkos gabaliņos, tad apcep olīveļļā, līdz tie kļūst mīksti. Sieru sarīvē un sajauc kopā ar malto gaļu, rīvmaizi un garšvielām, pievieno atdzisušos piparus.
Kad masa rūpīgi samīcīta, to liek ietaukotā formā (ieteicams kēksa formā). Pa virsu klāj nelielu kārtu kečupa.
Cep 190 grādu temperatūrā 45 minūtes. Sagriež gabaliņos, pasniedz ar salātiem un kartupeļiem. Labi garšo arī uz sviestmaizes.