Juris Šteinbergs zaudējis 11 kg!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Ūdris, vipi.lv

Pirms divām nedēļām sarunu ar Juri Šteinbergu beidzām uz nedaudz errīgas nots: viņš jau mēnesi solījās ievērot atslodzes dienu, bet — kā nesanākot, tā nesanākot… Tagad viss kārtībā, jo Juris solījumu tur!

«Noorganizēju sev pat divas atslodzes dienas daktera Brēmaņa gaumē. Un īstenībā bija tik vienkārši un bez mokām, ka pat stāstīt lāgā nav ko. Dzēru netrekno kefīru (katru dienu iztukšoju pa divām pakām) un ēdu augļus un ogas. Pret vakaru tā kā sāka nākt virsū domas, ka derētu kaut ko nokraukšķināt, bet, lai tālāk no kārdinājuma, aizgāju gulēt. Nākamajā dienā izjūta, ka labs darbs padarīts. Svars šajā reizē man ir tāds pats kā pirms divām nedēļām — 137 kilogrami. Daru visu kā līdz šim — ēdu, ievērojot ārsta norādījumus, divas reizes nedēļā sportoju. Turklāt taču redzu, ka man treneris sāk uzdot aizvien lielāku slodzi un, vadoties pēc pulsa, mana izturība ir krietni augusi. Taču mani kilogrami iespītējušies — nekust vairs ne no vietas!

Tā kā tagad pagājuši tieši trīs mēneši kopš tievēšanas maratona sākuma, atkal uzkāpu uz gudrajiem svariem, kas māk noteikt, cik no svara ir tauku, cik ūdens, cik muskuļu. Un te slēpjas atbilde: man ir krietni pieaugusi muskuļu masa! Līdz ar to kopējais rezultāts it kā ir tāds pats, bet īstenībā iekšā notiek labi procesi — muskuļi aug, un tauki dilst. Tāpēc dažās reizēs nav ko skatīties uz svariem — jāskatās uz pašsajūtu un formu. Un pašsajūta man ir super! Jau agrāk stāstīju, ka man jākāpj uz piekto stāvu, lai vadītu «Bez tabu», un ka savulaik tas man prasīja pauzi pa vidu. Tagad es uzdiebju vienā vīlē. Otrs pierādījums: lai arī šovasar ir karsts, es to pārciešu nesalīdzināmi vieglāk nekā pagājušās vasaras svelmi. Es pat svīstu mazāk!

Ja par formām… Nupat sācies tas brīdis, kad cilvēki, kuri mani redz ikdienā, saka: «Oi, bet tu esi notievējis!» Tad es apmierināti smaidu un saku: «Jā, 11 kilogramu! Bet būs vēl.»»

Viena diena Jura ēšanas dzīvē
Brokastīs:
auzu pārslu putra ar skumbriju tomātu mērcē + kafija.
Pusdienās:
tvaicēta pildītā paprika + kefīrs.
Vakariņās:
liela bļoda ķiršu tomātiņu ar dillēm un kvalitatīvu balzamiko etiķi.

www.tv3.lv

www.svarakabineti.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu