«Cinamon» pirmizrāde: «Zaudētie apskāvieni»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Slavens kino režisors un scenārists Mateo Blanko cieš smagā autokatastrofā un uz visiem laikiem zaudē redzi. Traģiskajā negadījumā līdz ar acu gaismu viņš zaudē arī sievieti, kas bijusi viņa mūža mīlestība. Režisors, kurš vairs nevar uzņemt kino, mēģina sākt jaunu dzīvi, saucot sevi par Hariju Keinu — vārdā, ar kādu visu mūžu rakstījis scenārijus. Tikai pēc 14 gadiem viņš spēs samierināties ar savas dzīves traģēdiju, atklājot dvēseli jaunajam asistentam.

«Zaudētie apskāvieni» ir jau ceturtā reize, kad spāņu režisors Pedro Almodovars sadarbojas ar savu mūzu aktrisi Pēnelopi Krusu. Tā seko filmai «Dzīvā miesa», «Viss par manu māti» un «Atgriezties». Filma bija viens no šā gada Kannu kinofestivāla redzamākajiem notikumiem.

Filma «Zaudētie apskāvieni» iekļauta «ACME Film» kolekcijā «Smart». Tā ir īpašu filmu kolekcija gudram skatītājam, kurā iekļautas izcilas filmas — vizuāli, intelektuāli un emocionāli uzrunājoši mākslas darbi. Tas ir kino acīm, prātam un sirdij.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu