«JOY» – ar skatu uz jauno sezonu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai arī kalendārs rāda rudens tuvošanos, modes pasaulē valda atvasara un spilgtas krāsas lieliskam noskaņojumam.

Jaunajā žurnāla «JOY» numurā iepazīstinām tevi ar aktuālākajām modes un stila tendencēm. Lielajā rudens / ziemas modes apskatā vairāk nekā 20 lappusēs piedāvājam karstākos jaunumus tieši no skatēm.

Protams, tuvojoties jaunajai sezonai, tev ir jāizskatās lieliski, tāpēc «JOY» piedāvā izmēģināt jaunus krāsošanās paņēmienus drosmīgam grimam un īpašās frizūras – sākot no asimetrijas līdz pat Viktorijas laikmeta stila matu cilpām.

Lai izmēģinātu kaut ko jaunu, esam sagatavojuši tev interneta šopinga ceļvedi, kurā atradīsi labākos veikalus un padomus, kā šīs lietas iegādāties.

Par pārsteigumu ir parūpējusies lieliskā aktrise Džesika Bīla – intervijā žurnālam viņa stāsta par saviem precību plāniem, Džastina Timberleika labākajām īpašībām un to, kā, pateicoties striptīzam, atklājusi savu jutekliskumu.

Lai piešautu dzīvei īstu asumiņu, dodamies ceļojumā pa Maljorku. Tā ir īstā vieta dzīves baudītjiem – tevi šeit gaida pludmale ar zilu ūdeni un baltām smiltīm, lieliskas ballītes un neaizmirstami piedzīvojumi!

Savukārt paildzināt vasaru tev palīdzēs padomi, kā ilgāk saglabāt iedegumu un izskatīties lieliski.

«JOY» – ar smaidu par visu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu