Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/16/10242445t1h9378.jpg)
Nepieciešams
(1 litra burkai):
3 baklažāni
3 ķiploka daiviņas
lauru lapa
pipari
sāls
tomātu sula
Pagatavošana:
Baklažānus izcep cepeškrāsnī (200 grādu temperatūrā 10 minūtes), novelk miziņu, sadala gabalos.
Burkā ieliek ķiplokus, lauru lapu un piparus, pa virsu saliek baklažānu gabalus, visu pārlej ar tomātu mērci, kurai pieliek sāli (uz litru 1,5 ēdamkarotes sāls). Burkas pasterizē 15 minūtes, tad aizvāko.