Skip to footer
Šodienas redaktors:
Helga Justīne Siksne
Iesūti ziņu!

Sēņu biezeņzupa

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Nepieciešams:

450 g sēņu
100 g sviesta
3 ēdamkarotes miltu
1/2 tējkarotes sāls
1 krūzīte saldā krējuma
400 ml vistas buljona
ēdamkarote heresa
pipari

Pagatavošana:

Sēnes sagriež mazos gabaliņos. Katliņā izkausē sviestu, liek apcepties sēnes. Cep apmēram 10 minūtes uz lēnas uguns. Kad sēnes apbrūnējušas, pārkaisa ar miltiem un sāli. Cep, līdz maisījums sabiezējis. Pamazām pievieno saldo krējumu un buljonu, uzkarsē. Pievieno heresu, paŗkaisa ar pipariem.

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu