Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/16/10242967t1h3f06.jpg)
Nepieciešams:
450 g sēņu
100 g sviesta
3 ēdamkarotes miltu
1/2 tējkarotes sāls
1 krūzīte saldā krējuma
400 ml vistas buljona
ēdamkarote heresa
pipari
Pagatavošana:
Sēnes sagriež mazos gabaliņos. Katliņā izkausē sviestu, liek apcepties sēnes. Cep apmēram 10 minūtes uz lēnas uguns. Kad sēnes apbrūnējušas, pārkaisa ar miltiem un sāli. Cep, līdz maisījums sabiezējis. Pamazām pievieno saldo krējumu un buljonu, uzkarsē. Pievieno heresu, paŗkaisa ar pipariem.