Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/16/10242977t1h3e9e.jpg)
Nepieciešams:
450 g maltas liellopu gaļas
230 g maltas cūkgaļas
3 krūzītes sasmalcinātu seleriju
3 sīpoli
3 zaļie pipari
1 kārba (300 g) tomātu pastas
Vusteras mērce
450 g spageti
2 ēdamkarotes sviesta
Pagatavošana:
Lielā pannā sacep abu veidu gaļu un selerijas. Tad pievieno piparus, sīpolus un cep trīs minūtes. Pieliek tomātu pastu un Vusteras mērci. Spageti izvāra sālsūdenī (uz šo daudzumu liek apmēram tējkaroti sāls), pēc tam nokāš un pievieno sviestu. Pasniedz ar mērci. Var pārkaisīt ar rīvētu sieru.