Karla Bruni Sarkozī filmēsies pie Vudija Alena

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Francijas pirmā lēdija Karla Bruni Sarkozī pieņēmusi amerikāņu kinorežisora Vudija Alena piedāvājumu filmēties vienā no viņa filmām.

Apmeklējot Parīzi šā gada jūnijā, Alens atklāja, ka vēlas iesaistīt kādā no saviem filmu projektiem Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī sievu. «Esmu pārliecināts, viņa būtu debešķīga,» sacīja Alens žurnālistiem. «Viņai ir harizma, un viņa māk uzstāties, tāpēc skatītāji viņai nav sveši. Šobrīd man nav gatava stāsta, taču, ziniet, iespējams, es viņai pajautāšu, vai viņa ir ieinteresēta.«

Un tagad šķiet, ka Alena vēlēšanās ir piepildījusies, - kā vēsta franču laikraksts «Le Parisien», Bruni piekritusi viņa piedāvājumam un strādās kopā ar pasaulslaveno režisoru kādā filmā, kuras uzņemšanas darbi sāksies 2010.gadā.

Karlai Bruni Sarkozī ir arī neliela pieredze kino - 1994.gada filmā «Pret-A-Porter» («Gatavs valkāšanai»), kur viņa tēloja pati sevi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu