Jaunums Rīgas naktsdzīvē – «Traffic Jam»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo ceturtdien, 10.septembrī, jaunatvērtajā Rīgas naktsklubā «Traffic» (Aspazijas bulv. 22) norisināsies jauns koncepta pasākums – «Traffic Jam», kura īpašais viesis būs dziedātājs Normunds Rutulis jeb «N’Works». Šis būs pirmais pasākums iecerētajā «Traffic Jam» sērijā, kurā kā DJi klubā uzstāsies sabiedrībā pazīstami mākslinieki, žurnālisti, fotogrāfi un citi radoši cilvēki.

Rudens iekrāso Rīgas naktsdzīvi ar jaunu koncepta pasākumu «Traffic Jam» sēriju, kas aicinās kļūt par DJiem uz vienu vakaru sabiedrībā pazīstamus cilvēkus. Kā pirmais īpašais viesis 10.septembra vakarā klubā «Traffic» diskžokeja statusā iejutīsies dziedātājs Normunds Rutulis. Mākslinieks klubā spēlēs ar skatuves vārdu «N’Works», un viņa spēlētā mūzika, iespējams, pārsteigs ne vienu vien mūzikas cienītāju. Normunds Rutulis elektronisko mūziku producē jau kopš 2000.gada, un nopietnāk tās radīšanai pievērsās 2004.gadā. «N’Works» debijas albūms albums «Double B Tonality» iznāca 2009.gada 1.maijā, un tajā ir iekļauti «N’Works» veidotie deju mūzikas remiksi tādu izpildītāju dziesmām kā «Otra Puse», Andris Ērglis, Ella, kā arī albumā klausāmas viņa oriģinālkompozīcijas. Jaunākais «N’Works» remikss ir radīts grupas «The Briefing» kompozīcijai «My World».

«Ir kļuvis par normu, ka sabiedrībā pazīstami cilvēki TV šovos pārtop par dejotājiem un dziedātājiem. Vēlamies dot iespēju šiem cilvēkiem kļūt par diskžokeju, turklāt atskaņot mūziku nevis televīzijas studijā, bet īstā izklaides vietā – naktsklubā,» informēja «Traffic Jam» idejas autors Jānis Butkevičs. «Traffic Jam pasākumos nav nozīmes tam, vai cilvēks kādreiz ir uzstājies kā DJ un vai viņš prot miksēt. Šie pasākumi ļaus iepazīs sabiedrībā pazīstamus cilvēkus no citas puses, dzirdēt mūziku, kas viņiem patīk. Šie pasākumi noteikti būs intīmāki un patiesāki nekā TV ekrānos redzamie TV šovi, kuros viss balstās uz skatītāju reitingiem un izpatikšanu pēc iespējas plašākām masām».

10.septembrī naktsklubā «Traffic» spēlēs arī Jānis Butkevičs, kurš Latvijas naktsdzīves aprindās pazīstams kā Comrade. Jānis Butkevičs ir Latvijas naktsdzīvei veltīto Interneta portālu «Nightlife.lv» un «Djtop.lv» veidotājs, ikgadējo balsojumu par Latvijas labākajiem diskžokejiem organizētājs un daudzu Latvijas naktsdzīvei veltītu rakstu autors.   

Pasākuma «Traffic Jam» sākums – plkst. 22.00. Ieeja klubā «Traffic» – bez maksas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu