Bilana līgava izklaidējas ar Mikiju Rurku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/«Scanpix»

Kamēr modeles dzimtenē vietējais estrādes spīdeklis Dima Bilans gatavo kāzas, Ļena dodas uz ballītēm ar Holivudas veterānu Mikiju Rurku, vēsta «[s:27053]».

Kamēr Rietumu prese neziņā interesējas, ar ko Mikijs ieradies uz britu žurnāla «GQ» balvu pasniegšanas ceremoniju, Dimas Bilana fani garkājainajā blondīnē atpazīst sava elka topošo sievu.

Ļena presei stāsta, ka ar Rurku ir tikai draugi, bet vecā brunču mednieka pazinēji spriež, ka Mikijam šī dāma nav vienaldzīga, jo šī nav pirmā reize, kad abi kaut kur dodas kopā. Arī iepriekš abi manīti izklaidējamies klubos, un bijis skaidri redzams, ka Mikijam grūti mierīgi sēdēt blakus jaunajai skaistulei. No Rurka mēģinājumiem viņu noskūpstīt Ļena gan parasti veikli izlokās.

Ļena Kuļeckaja jau sešus gadus strādā un dzīvo Parīzē. Ar Bilanu viņa iepazinās lidostā. Viņiem izveidojās romantiskas attiecības, lai gan dziedātājs tās pārāk neafišēja. 2008. gada «Eirovīzijas» laikā Bilans paziņoja, ka uzvaras gadījumā apprecēs Ļenu. Viņš uzvarēja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu