Biļetes uz Merilina Mensona koncertu sāks tirgot 21. septembrī

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertaģentūra «FBI» informē, ka biļetes uz šokrokera Merilina Mensona koncertu, kas 15. novembrī norisināsies «Arēnā «Rīga»», sāks pārdot pirmdien, 21. septembrī, plkst. 10.00. Biļetes varēs iegādāties gan internetā: [s:27117], gan «Biļešu servisa» kasēs.

www.fbi.lv

Pirmo 1000 stāvvietu biļešu akcijas cena būs 15 lati. Stāvvietas biļetes pamatcena būs 20 lati. Būs pieejamas arī biļetes īpašā fanu zonā, kas atradīsies skatuves priekšā, un to cena būs 30 latu. Sēdvietas maksās no 20 līdz pat 35 latiem (atkarībā no vietas attāluma līdz skatuvei).

Amerikāņu kulta mūziķis, kas visā pasaulē iemantojis slavu ar saviem spilgtajiem un provokatīvajiem priekšnesumiem, Latvijā uzstāsies pirmo reizi. Merilins Mensons ar grupu Latvijā ieradīsies sava jaunākā albuma «The High End of Low» popularizēšanas turnejas ietvaros, un šī būs mūziķa vienīgā uzstāšanās Baltijā.

Pirms diviem gadiem Merilins Mensons koncertēja Tallinā, publikas interese bija milzīga, un šovu apmeklēja arī daudzi interesenti no Latvijas. Ar panākumiem norisinājās arī mūziķa koncerts «Žalgiris» futbola stadionā Viļņā.

Merilina Mensona dziesmas ir tikpat šokējošas kā viņa vizuālais tēls, un tās atstājušas paliekošu iespaidu rokmūzikas vēsturē. Mūziķa lielāko hitu vidū ir dziesmas: «Sweet Dreams (Are Made of This)», «The Beautiful People», «The Dope Show», «Rock is Dead», «Disposable Teens», «The Fight Song», «Tainted Love», «Personal Jesus», «Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)».

Slavenais mūziķis savas karjeras laikā pārdevis vairāk nekā 44 miljonus albumu kopiju. Ieraksti ASV, Austrālijā un Kanādā saņēmuši zelta un platīna statusu.

Merilina Mensona grupa divas reizes tikusi nominēta prestižajai «Grammy» balvai, ieguvusi daudzus respektablo izdevumu — «Billboard» un «NME» — apbalvojumus un mūzikas kanāla «MTV» balvas.

Ne mazāk slavena par Merilina Mensona mūziku ir arī viņa skandalozā uzvedība. Ekstravagantais rokeris nekautrējas atzīt, ka savam tēvam ir uzsaucis striptīza priekšnesumu, bet rītu visbiežāk sāk ar kādu alkoholisku dzērienu. Viņš neslēpj, ka grupu «My Chemical Romance» uzskata par draņķīgu un ka reiz apspriedis dokumentālu filmu par seksu ar slavenā dziedātāja Džastina Timberleika māti. Nesen mūziķis piedraudējis nogalināt kādu žurnālistu, jo viņš par Mensonu publicējis nepatiesu informāciju.

Šogad mūziķis izdevis septīto studijas albumu «The High End of Low». Disks debitēja «Billboard» albumu topa 4. vietā. Albuma pirmais singls «Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon» provokācijā neatpaliek no Mensona iepriekšējiem darbiem.

Pats Merilins Mensons par jauno singlu izsakās: «Šī ir dziesma, kuru ierakstot gandrīz 100% biju pārliecināts, ka ierakstu kompānija to negribēs izdot. Vienkārši šāds vārdu savienojums — Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon — no manas mutes nav nekas neparasts. Tomēr daži cilvēki domā, ka lietoju šādas frāzes tāpēc, ka manās smadzenēs ir kādi bojājumi. Taču es to sauktu vienkārši par manu īpašo fīču.

Merilina Mensona šovu Latvijā rīko koncertaģentūra «FBI» sadarbībā ar pasaulē ietekmīgo koncertu rīkotāju «Live Nation».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu