Merilina Mensona jaunā singla video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Iesildoties Merilina Mensona koncertam, kas 15. novembrī norisināsies «Arēnā «Rīga»», «Apollo» un koncertaģentūra «FBI» piedāvā Mensona jaunākā singla «Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon» video.

Pats Merilins Mensons par jauno singlu izsakās: «Šī ir dziesma, kuru ierakstot gandrīz 100% biju pārliecināts, ka ierakstu kompānija to negribēs izdot. Vienkārši šāds vārdu savienojums — Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon — no manas mutes nav nekas neparasts. Tomēr daži cilvēki domā, ka lietoju šādas frāzes tāpēc, ka manās smadzenēs ir kādi bojājumi. Taču es to sauktu vienkārši par manu īpašo fīču

www.fbi.lv

Pirmo 1000 stāvvietu biļešu akcijas cena būs 15 lati. Stāvvietas biļetes pamatcena būs 20 lati. Būs pieejamas arī biļetes īpašā fanu zonā, kas atradīsies skatuves priekšā, un to cena būs 30 latu. Sēdvietas maksās no 20 līdz pat 35 latiem (atkarībā no vietas attāluma līdz skatuvei).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu