«Sunny Melody» koncertu sniegs Ieva Akurātere

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Arī šonedēļ mūzikas bārā piedāvājam īpaši nedēļas vidum pieskaņotu mūziku, kuru spēlēs DJ Dace Volfa. Nāciet uz mūzikas bāru 23.septmebrī 20.00.   

Piektdien, 25.septembrī 21.00 (ieeja no 20.00) koncertu sniegs Ieva Akurātere ar grupu «Lidojošais paklājs».

Grupā «Lidojošais Paklājs» apvienojas tautas mūzikas inspirācijas ar jaunradi un iekļaujas tā sauktajā world music virknē. Ievas Akurāteres akadēmiskās, roka, popa un akustiskās muzicēšanas pieredze un talants savienībā ar  Ilzes Gruntes aranžētājas un smalkās ģitārspēles talantu bagātīgi izdaiļo «L.P.» skanējumu. Līdztekus latviešu tautas mūsdienīgajām apdarēm grupas repertuārā iekļaujas arī Akurāteres un Gruntes oriģināla dziesmas. Īpašu nokrāsu ansambļa skanējumam piešķir Matīsa Akurātera spēlētais indiešu sitaminstruments tabla un brazīļu perkusijas, kas ir reti satopami un līdz šim latviešu tautas mūzikā nav izmantoti.

Sastāvā – Ieva Akurātere, Ilze Grunte un Matīss Akurāters.

Nākamnedēļ, 2. oktobrī, kā ziņots, atkārtotu koncertu sniegs Igo.

Ieejas maksa – trešdien 2,99 (pērkot kokteili bezmaksas), piektdien Ls 5, dāvanā glāze dzirkstošā vīna. Rezervējiet galdiņu savlaicīgi, zvanot uz norādīto tālruņa numuru.

www.sunny.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu