Žirinovskis partijas mājaslapā sniedz Bilanam mīlas padomus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/«Scanpix»

Kā jau «Apollo» vēstīja, Dimas Bilana līgava ik pa laikam redzēta izklaidējamies ar Mikiju Rurku. Šķiet, vecais brunčumednieks vēlējās «nocelt» krievu estrādes spīdekļa topošo sievu. Bilana līgava Ļena šo situāciju komentējusi, sakot, ka mīl tikai Dimu, bet ar Mikiju viņi esot tikai labi draugi, vēsta «[s:27348]». Tomēr kāzu runas ir pieklusušas.

«Kāzu nebūs. Nevajag steidzināt. Kad mēs to tiešām vēlēsimies, tad arī oficiāli paziņosim,» teicis dziedātājs. Uz šo izteikumu nekavējoties reaģējis Bilana partijas vecākais biedrs Vladimirs Žirinovskis.

LDPR partijas oficiālajā mājaslapā Žirinovskis vērsies pie Bilana ar šādu tekstu:

«Dima. Tevi var saprast: jaunība, karstas asinis, mīlestība, kaislība. Tavā vecumā es arī varēju kļūt ne pa jokam greizsirdīgs. Bet kādēļ atcelt kāzas? Nepievērs uzmanību un izturies mierīgi. Mikijs ir talantīgs aktieris, bet Ļenai kā dzīves pavadonis galīgi neatbilstošs.

Jūs esat skaists pāris, arī bērni būs skaisti. Par otro bērnu saņemsiet mātes kapitālu, bet tur jau trešais būs klāt, valstī taču demogrāfijas jautājums ir saasināts. Tā ka — aizmirsti par greizsirdību, un uz priekšu — pie altāra. Un neaizmirsti, ka esi LDPR biedrs. Drīz vēlēšanas — palīdzi un strādā!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu