Notiks Mika Ozoliņa filmas «Es gribu tavu meiču» pirmizrāde

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar, 25. septembrī, plkst. 20.00 kinoteātrī «Rīga» notiks jaunā režisora Mika Ozoliņa veidotās filmas «Es gribu tavu meiču» pirmizrāde.

Savas debijas filmas «Es gribu tavu meiču» scenāriju Ozoliņš rakstījis, balstoties uz igauņu dramaturga Jāna Tjates lugas «Bungee Jumping» motīviem.

Pagājušā gada septembrī Ozoliņš devās uz Kaliforniju, lai piepildītu savu ilgi loloto sapni par pilnmetrāžas filmas uzņemšanu Holivudā. Filma «Es gribu tavu meiču» tika uzņemta netālu no Losandželosas, kādā Holivudas studijā, un tās montāžas darbi norisinājās «Warner Brothers» studijā.

Filma būs stāsts par mīlošu pāri — meiteni Lauru no Rīgas un Džonu, kuri, dodoties vētras laikā uz drauga dzimšanas dienas svinībām, nomaldās. Meklējot pajumti, viņi nokļūst ekscentriska ceļa zīmju krāsotāja Raula mājoklī, kurš piedāvā Džonam miljonu, lai viņš uz visiem laikiem aizmirstu un atstātu savu līgavu.

Filmas sižetā ir daudz kopīga ar šā brīža situāciju Latvijā, jo cilvēki sastopas ar ilūziju sabrukumu un sapņi izrādās vien malduguns, uzskata filmas veidotāji.

Filmas producente un galvenās lomas atveidotāja ir aktrise Agnese Zeltiņa.

Kinoteātros filma būs skatāma no 30. oktobra.

Filmas video rullītis:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu