Kampars: Nākamgad tarifi nepieaugs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Atbildot uz jautājumu par Rīgas TEC-2 rīcību, iesniedzot regulatorā siltumenerģijas un elektroenerģijas tarifu pieauguma projektu, ekonomikas ministrs Artis Kampars norāda, ka tarifi nākamgad Latvijā nepieaugs, otrdien vēstī «Dienas Bizness» sola ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL).

Kampars TEC-2 rīcību vērtē negatīvi. Viņaprāt, tarifu pieauguma projekts nākamgad ir noraidāms, taču tas varētu tikt īstenot 2015. vai 2016.gadā, kad būs veikti jauni finansiāli ieguldījumi.

Kampars tāpat norādīja, ka iepriekš runājis ar «Latvenergo» un «Rīgas Siltuma» vadību par pretējo - tarifu samazināšanu. «Līdz ar to notikušais man ir ļoti neizprotams,» sacīja Kampars. Viņš tāpat solījis pieprasīt paskaidrojumus no atbildīgajām amatpersonām tad, kad būs pilnībā iepazinies ar regulatorā iesniegto tarifu pieauguma projektu.

«Apollo» jau vēstīja, ka Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija saņēmusi iesniegumu no Rīgas TEC-2 par siltumenerģijas un elektroenerģijas tarifu paaugstināšanu. Lēmumu solīja jau pirmdien, taču šis jautājums atlikts līdz piektdienai.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu