Zalāns: vērtējumi par «Parex» banku pašlaik ir emocionāli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrs Edgars Zalāns (TP) uzskata, ka pašlaik visi vērtējumi par «Parex» bankas pārņemšanu ir emocionāli, taču tiem jābūt pragmatiskiem.

Latvijas Radio raidījumā «Krustpunktā» Zalāns norādīja, ka tagad viss «jāsaliek pa plauktiem», lai vērtējumi par bankas pārņemšanu nebūtu emocionāli, bet gan pragmatiski.

Atceroties laiku, kad valdība lēma par «Parex» bankas pārņemšanu, Zalāns noraidīja runas, ka it kā notikusi maldināšana, taču pieļauj iespēju, ka bija atsevišķa informācija, kas netika līdz galam izklāstīta.

«Tie lēmumi ir pieņemti, un šodien tas viss nebeigsies,» noteica ministrs.

Viņam pašam toreiz nav bijis skaidrs, kāpēc netiek uzlikti ierobežojumi naudas aizplūšanai no bankas, taču toreiz neviens nav mēģinājis strīdēties pretī.

Jau vēstīts, ka Valsts kontrole ceturtdien publiskoja revīzijas rezultātus par «Parex» bankas pārņemšanu. Lielākā daļa revīzijas secinājumu ir konfidenciāla. Publiskota apmēram trešdaļa visa revīzijas teksta.

šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu