«Labvēlīgā tipa» lielais šovs ir klāt!

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Līzespasta Disnejlenda» durvis vērs «Arēnas «Rīga»» amfiteātrī divus vakaru pēc kārtas — jau 2. un 3. oktobrī plkst. 19.00.

Zinātājiem un uzticīgākajiem «Labvēlīgā tipa» mūzikas piekritējiem jau zināms, ka oktobris ir laiks, kad grupa rīko ikgadējos rudens koncertšovus, kas nereti ir kā atskaite par vasarā padarīto. Arī šogad grupas dalībnieki nav laiski gulējuši pašmāju vai silto zemju pludmales smiltīs, bet gan sarūpējuši jaunu koncertprogrammu ar nosaukumu «Līzespasta Disnejlenda».

«Līzespasta Disnejlenda» būs viens no vērienīgākajiem grupas priekšnesumiem, jo pirmo reizi notiks «Arēnā «Rīga»», nevis ierastajā Rīgas Kongresu namā.

Tomēr jaunajā koncertprogrammā tiks saglabātas nemainīgās vērtības — būs dziesmas, dejas, joki un smiekli, pozitīvisms, bezrūpība un pārsteigumi.

Koncerti būs divās daļās ar neiztrūkstošo 20 minūšu bufetes pauzi. Koncerta pirmajā daļā būs vairāk jaunumi, savukārt pēc pārtraukuma tiks piedāvāts labāko hitu virpulis. 

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu