Bredlijs Kūpers: es meklēju drosmīgu sievieti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Reuters»/«Scanpix»

Vai gan šim smaidam kāds spēj pretoties? Filmas «Case 39» zvaigzne Bredlijs Kūpers (34) stāsta par slavenību romāniņiem, kvēliem skūpstiem un paģirām.

— Kinoteātros tevi tikko varēja redzēt šausmu trillerī «Case 39». Pēc filmas «Viņš nav tevī ieķēries» un «Paģiras» tā šā gada laikā jau ir trešā filma. Runā, ka uzņemšanas laukumā starp tevi un Renē Zelvēgeri esot kvēlojušas mīlas liesmas. Vai tā ir taisnība?

Bredlijs Kūpers: — Katru reizi, kad kāds kaut ko tādu uzraksta, es jūtos bezgala glaimots. Atceros, ka pēc filmas «Viņš nav tevī ieķēries» man tik «pierakstīta» dēka arī ar Dženiferu Enistoni. Manai mātei gan šīs runas patīk, taču diemžēl tās, tostarp par Renē, nav patiesas. Dženiferu esmu saticis tikai trīs reizes mūžā. Fascinējoši, ko tik mūsdienās visu neraksta! Droši vien kā nākamo man piedzejos sakaru ar Džūliju Robertsu.

— Ar kuru tu patlaban filmējies «Valentine’s Day»…

— Ar viņu un daudziem citiem jaukiem kolēģiem. Filmā piedalās arī Patriks Dempsijs, Ēriks Deins, Anna Heteveja, Džesika Alba, Džesika Bīla, Dženifera Gārnere, Šērlija Makleina un Eštons Kačers. Filma stāsta par cilvēkiem Losandželosā, kuru mīlas stāsti savstarpēji krustojas.

— Bet Džūliju tu pazīsti jau ilgāku laiku, vai ne?

Jā, tā nejauši sanāca. (Smejas.) Iepazinos ar viņu 2005. gadā, kad aģents mani nosūtīja uz teātra izrādes «Three Days of Rain» aktieru atlasi. Luga man ļoti patika, es ar to strādāju, kā apsēsts, un pat nezināju, ka projektā piedalīsies arī Džūlija Robertsa. Pēc trim nedēļām es dabūju iecerēto lomu un kritu panikā, jo uzzināju, ka spēlēšu ar viņu uz vienas skatuves.

— Tagad tu par tādiem niekiem droši vien vairs nesatraucies.

— Esmu jau samērā daudz ko pieredzējis. Kad pirms desmit gadiem seriālā «Sekss un lielpilsēta» pirmo reizi filmējos kopā ar Džesiku Pārkeri, biju ļoti sanervozējies. Man bija jābrauc ar auto, kuram ir mehāniskā ātruma kārba, taču es māku braukt tikai ar automātisko. Manas vainas dēļ viņa gandrīz ar galvu pa priekšu izlidoja cauri priekšējam stiklam! Turklāt tūlīt pēc tam bija paredzēta skūpsta aina, un tai bija jābūt kvēlai! Kad vēlāk kopā ar Džesiku filmējos kinolentē «Mīlestība un pārējās nepatikšanas», viss, paldies, Dievam, noritēja jau mierīgāk. Bet, pirms tu man pagūsti pajautāt — nē, mēs nekļuvām par pāri! (Smejas.)

— Tātad kino tirgū pēc tevis ir pieprasījums. Tu reiz esi bijis arī precējies — ar aktrisi Dženiferu Espozito. Taču laulība ilga vien četrus mēnešus…

— Ko lai saku?! Es mīlu sievietes… Es ļoti mīlu viņas visas. Un, jā, esmu brīvs un dabūjams!

— Ko tu meklē sievietē?

— Galvenais — bezbailību!

— Tu esi iekļauts arī Amerikas ikgadējā «Sexiest Man Alive» sarakstā. Vai reizēm no rītiem, stāvēdams pie spoguļa un lūkodamies sevī, tu nodomā: jā, es tiešām esmu nenormāli seksīgs!?  

— Nekad mūžā! Tādas lietas taču nevar ņemt par pilnu! Viss parasti notiek pēc zināmas shēmas: tev ir PR aģente, uz ekrāniem iznāk filma ar tavu piedalīšanos, un pēkšņi tu tiec iekļauts, lūk, šādos sarakstos. Tas viss ir izkalkulēts bizness. Desmit gadus esmu piedalījies dažādās aktieru atlasēs, un man ir nācies uzklausīt arī daudz ko neglaimojošu un pat apvainojošu. Esmu iemācījies distancēties un neko neuztvert pārāk nopietni. Arī to, kas izskatās pēc komplimenta.

— Pašlaik piedalies vienā filmā pēc otras. Ieplānots uzņemt arī «Paģiras 2». Kā tu starplaikos atpūties?

— Kopā ar saviem diviem suņiem es dzīvoju netālu no piekrastes — Losandželosas pilsētas daļā Venisā. Mums visiem kopā patīk izskrieties pa vientulīgo pludmali. Un vēl man patīk gatavot ēst. To esmu apguvis no savas itāliešu vecmāmiņas, kurai tas padevās lieliski!

— Runājot par paģirām. Kad tev tās bija pēdējo reizi?

— Nevaru atcerēties. Es vairs nedzeru.

— Kāpēc?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu