Sāk biļešu tirdniecību uz «Stomp» izrādi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 8. oktobra plkst. 10.00 visās «Biļešu servisa» kasēs sāksies publiskā biļešu tirdzniecība uz viena no slavenākajiem skatuves šoviem pasaulē — «Stomp» izrādēm Rīgā nākamā gada martā. «Stomp pavasaris» Rīgas Kongresu namā gaidāms no 11. līdz 13. martam.

«Stomp» uzveduma grupā apvienojušās daudzas spilgtas personības, kuras kopīgi strādā pie tā, lai no it kā vienkāršām un pašsaprotamām lietām radītu sarežģītu, dinamisku, teatrālu un aizraujošu priekšnesumu. Nezinātājam var likties pārsteidzoši, cik emocionālu ritmu var radīt skārda trauku, «Zippo» šķiltavu vai visparastāko slotu kopīgs skanējums. Kopš 1991. gada, kad grupa sniedza savu pirmo uzstāšanos Braitonā (Lielbritānijā), tā visā pasaulē sniegusi vairāk par 10 000 priekšnesumu, uz kuriem pārdots vairāk nekā 10 miljoni biļešu.

2007. gadā «Stomp» Rīgā viesojās vienu nedēļu un sniedza astoņas izpārdotas izrādes. Toreiz izrādi noskatījās vairāk nekā 10 000 cilvēku. «Stomp» programmā regulāri tiek ietverti jauni priekšnesumi, tāpēc šīs izrādes ievērojami atšķirsies ar to, ko Rīgā varēja vērot pirms trim gadiem.

«Stomp» izrāžu grafiks:

Ceturtdien, 11. martā, plkst. 19.00
Piektdien, 12. martā, plkst. 17.30 un 21.00
Sestdien, 13. martā, plkst. 16.30 un 20.00

Biļešu cena — no 15 līdz 29 latiem. Publiskā biļešu tirdzniecība sāksies no 8. oktobra.

Bērniem līdz septiņu gadu vecumam ieeja bez maksas (neaizņemot atsevišķu sēdvietu).

Pieejama arī «Ģimenes biļete» — pērkot četras biļetes, maksāsiet tikai par trim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu