Zeltiņa un Ozoliņš pēc šķiršanās dzīvo kopā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Kaut arī aktrise Agnese Zeltiņa (37) un režisors Miks Ozoliņš (25) pagājušajā nedēļā paziņojuši par šķiršanos, pašlaik abi tomēr dzīvojot kopā, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Ozoliņš stāstījis: viņu pārbaudījumi bijuši tik spēcīgi, ka viņi tos neesot izturējuši. Kad abi nonākuši līdz krustpunktam, Agnese jautājusi: «Taisām šo lietu ciet?», uz ko Miks atbildējis: «Jā, taisām!» Agnese par šķiršanās iemeslu minot Mika nenobriedušo personību. Uz to Miks atzīst: kaut arī savos gados esot uzņēmīgs un gatavs nopietnām attiecībām, tomēr sirmgalvja briedums vēl esot priekšā.

Žurnāls «Privātā Dzīve» novēroja, ka pāris joprojām kopā dzīvojot Ziedoņdārza mājā. Tas liek aizdomāties, vai šķiršanās nav veikls PR triks abu jaunās filmas reklāmai. Šādu faktu abi noliedzot, lai gan zinātāji stāsta, ka Ozoliņam patīk šāda veida publicitātes radīšana. Atgādināsim, ka par siltu jūtu rašanos starp aktrisi un topošo režisoru pāris presei pavēstīja paši.

Turpināšanu dzīvot kopā Agnese komentējusi, sakot, ka tā tas pašlaik patiešām esot, bet tas vairs nebūšot ilgi. Pēc šķiršanās dzīvoklī palikšot dzīvot Miks. Žurnāls vēsta, ka Zemesgrāmatas datos nekas neliecina, ka dzīvoklis piederētu Zeltiņai vai Ozoliņam, tāpēc aktīvā šo apartamentu reklamēšana, publicējot komentārus un fotoattēlus presē un projekta mājaslapā, esot raisījusi runas, ka tie esot vien prezentācijas apartamenti. Agnese šos apgalvojumus komentēja, aicinot vērsties pie Mika, jo viss esot kārtots uz viņa vārda. Savukārt Miks sākumā izvairījies atbildēt, taču vēlāk «Privātajai Dzīvei» atklājis, ka patiešām dzīvoklis viņam nepieder — viņš to īrējis ar pirmtiesībām izpirkt, ko labprāt tuvākajā nākotnē arī darītu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu