Skip to footer
Šodienas redaktors:
Kārlis Melngalvis
Iesūti ziņu!

Majonēzes kēkss

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Nepieciešams:

2 olas
250 g majonēzes (bez piedevām)
2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
7 ēdamkarotes cukura
paciņa cepamā pulvera
7 ēdamkarotes miltu
rieksti

Pagatavošana:

Olas saputo kopā ar cukuru un pievieno pārējās sastāvdaļas riekstus izvēlieties pēc saviem ieskatiem).
Mīklu lej ietaukotā formā un cep 200 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes (gatavību pārbauda ar kociņu). Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.

Variants! Šādi var gatavot arī sāļo kēksu. Tad var izvēlēties majonēzi ar piedevām — sēnēm, zaļumiem. Kēksam pievieno olīvas, sēnes, saceptus sīpolus utt.

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu