Gulbis Stokholmā varētu būt aizturēts ar prostitūtu

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Divi tenisisti šajās dienās notiekošajā Stokholmas «Open» turnīrā pārkāpuši Zviedrijas likumus, kas aizliedz prostitūtu pirkšanu, paziņojusi vietējā policija.

Abi tenisisti ir ārzemnieki, ziņo aģentūra AP. Agrā svētdienas rītā abus sportistus aizturējusi policija, kad viņi ar savām pavadonēm ieradušies viesnīcā. Izmeklēšanas vadītājs Jūnass Trolle AP pavēstījis, ka abi ir tenisa turnīra dalībnieki. Tomēr laikraksts «Aftonbladet» vēlāk ziņoja, ka tikai vienam no abiem jāspēlē turnīrā.

Vismaz divi Itālijas ziņu portāli — «quotidiano.net» un «sportitalia.com» — pieļauj ļoti lielu iespēju, ka viens no diviem varētu būt latvietis Ernests Gulbis.

Sacensību organizatori nosaukuši par «nepieņemamu» komentēt notiekošo, jo norit izmeklēšana.

Zviedrijā ir neparasti prostitūcijas apkarošanas likumi, jo tiek sodīti tie, kas pērk, nevis sniedz pakalpojumus. «sportitalia.com» raksta, ka sods varētu būt no 2500 kronām (241 eiro) līdz pat sešiem mēnešiem cietumā.

Gulbim pirmās kārtas spēle Stokholmas turnīrā jāaizvada trešdien pret spāni Feliciano Lopesu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu