«Putnu balle» laiž klajā jaunu dziesmu — «Es eju tālāk»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mikus Fomins

Populārā jauniešu grupa «Putnu balle» trešdien, 21. oktobrī, radioviļņos pirmatskaņos savu jaunāko dziesmu — «Es eju tālāk», kas ir arī pašlaik notiekošās Latvijas koncertturnejas vadmotīvs.

Dziesmas pirmatskaņojums gaidāms 21. oktobrī «Radio SWH» ēterā plkst. 15.00. Nedēļu vēlāk dziesma tiks nodota atskaņošanai un klausītāju vērtējumam visās Latvijas radiostacijās.

Dzīvespriecīgās kompozīcijas «Es eju tālāk» mūzikas autors ir Kristaps Streičs, bet dziesmas vārdus radījis pazīstamais tekstu autors Guntars Račs.

Dziesma «Es eju tālāk» lieliski atspoguļo «Putnu balles» šā brīža noskaņojumu — pēc ilgākas pauzes atkal visi sanākuši kopā, lai «dotos tālāk» — atkal muzicētu, sniegtu koncertus un iepriecinātu klausītājus.

Tuvākā un rīdziniekiem ērtākā iespēja dzirdēt grupas jauno dziesmu dzīvajā izpildījumā būs «Putnu balles» turnejas nākamajā koncertā, kas 23. oktobrī notiks Baložu kultūras namā.

Līdztekus jaunajai dziesmai «Es eju tālāk» grupas koncertos skan arī plašu popularitāti iemantojušās dziesmas: «Spārni un vējš», «Sapņu pārdevējs» un «Divi eņģeļi», kā arī pavisam jauni skaņdarbi, turklāt koncertos ir līdz šim nebijusi iespēja redzēt un dzirdēt grupas dalībnieku solo projektu uzstāšanos. To klāstā ir gan Kažas grupas priekšnesums ar populārajām dziesmām «Ieskaties» un  «Tiešs jautājums sev», gan grupas dalībnieces Līvas Kalniņas projekta uzstāšanās un citi pārsteigumi.

Tuvākie grupas koncerti — 23. oktobrī Baložu kultūras namā un 30. oktobrī Salacgrīvas kultūras namā.

11. novembrī «Putnu balle» ciemosies Alūksnes kultūras namā, 13. novembrī notiks koncerts Ventspils kultūras namā, bet 27. novembrī gaidāma uzstāšanās Valmieras kultūras namā.

Biļetes varēs iegādāties koncertu norises vietās.

Turneja turpināsies arī decembrī, kad «Putnu balles» mūziķi viesosies vairākās Latvijas pilsētās ar Ziemassvētku akustiskajiem koncertiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu