Doroņins nevar apprecēties ar Naomi Kempbelu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Kaut arī viss bija sagatavots un sapirkts, Vjačeslava Doroņina un «melnās panteras» Naomi Kempbelas kāzas tā arī nenotika.

Kā vēsta «topnews.ru», kāzas bija plānotas augustā. Jau bija izsūtīti ielūgumi, «Dolce & Gabbana» bija pagādājis kleitu par 100 000 eiro, par 200 000 eiro tika iegādāti gredzeni, 50 000 eiro iemaksāti par kāzu mielastu Maskavas centrā, tomēr tas viss izpalika. Iemesls ir Vjačeslava bijusī sieva Jekaterina, kas atsakās parakstīt šķiršanās papīrus. Pārrunas pagaidām nav vainagojušās panākumiem.

Lai kaut kā kompensētu radušās neērtības, Doroņins dāvāja savai mīļotajai Naomi māju, kas agrāk piederējusi NBA zvaigznei Šakilam O'Nīlam. Nams atrodas uz mākslīgas salas «Star Island» Maiami piekrastē. Par 1806 kvadrātmetru lielo māju (ar astoņām guļamistabām un 11 vannas istabām) dāsnajam līgavainim nācās šķirties no 16 miljoniem ASV dolāru.

Oligarhs apsolījis Naomi apprecēties, tiklīdz būs saņēmis šķiršanās apstiprinājumu no savas sievas. 44 gadus vecā Jekaterina pašlaik dzīvo Londonā kopā ar 12 gadu veco oligarha meitu. Viņu laulība ilga 21 gadu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu