Laba garastāvokļa receptes žurnālā «JOY»

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ārā valdošais slapjdraņķis arvien uzstājīgāk atgādina, ka ir pēdējais laiks kārtīgi sagatavoties aukstajiem mēnešiem. Izņemam ziemas šalles, cepures, zābakus un citas par siltumu gādājošas lietas. Taču ko mums var padarīt drēgnums, ja sirdī spīd saule?! Jo jaunais žurnāla JOY numurs ir pilns ar laba garastāvokļa receptēm.

Satriecošā aktrise Megana Foksa pamatīgi nošokēja mūs, atklājot, ka patiesībā nemaz tik ļoti nealkst atrasties skaistāko cilvēku topu augšgalā. Taču viņa priecājas, ka izskats dod iespēju strādāt pie savām prasmēm un attīstīt aktrises talantu.

Veidojot reportāžu Kāds tēvs, tāds vīrs, pārliecinājāmies, ka daudzām Holivudas zvaigznēm vīrieša izvēlē ir tikai viens prototips – tētis! Noskaidrojām arī, cik svarīgas iepazīstoties ar vīriešiem ir pirmās 20 sekundes – tās par tevi pasaka tiešām daudz! Bet reportāžā Vienas nakts sekss trīs sievietes, kurām ir bijušas vienas nakts attiecības, atklāj mums pārsteidzošas lietas.

Novembris ir pēdējais laiks, lai sāktu gatavoties ballīšu sezonai decembrī un janvārī. Tāpēc jau tagad piedāvājam tev lieliskas make-up idejas Ņujorkas stilā. Šoruden absolūtā topā ir kupli mati, un frizūru materiālā rādām, kā tādus iegūt. Savukārt rakstā Kas ir seksīgi? pačukstam labākos flirta ieročus.

Jaunā rudens mode ir klāt, un tavā garderobē ienāk tādas aktualitātes kā uniformu stils, ādas apģērbi un saldo astoņdesmito spīguļu drudzis. Bet New Punk stils palīdzēs tev atstāt neaizmirstamu iespaidu par sevi.

Bet visvairāk saules mēs atradām viņpus Āfrikai – JOY reportieres Tīnas materiālā par Kaboverdi, kur 330 dienas gadā ir saulainas.
JOY – ar smaidu par visu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu