Meteorīta viltošana «Tele 2» izmaksās vairākus tūkstošus latu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

Iekšlietu ministrija mobilo sakaru operatoram «Tele 2» jau tuvākajā laikā piestādīs rēķinu par radītajiem zaudējumiem iespējamā meteorīta izpētē iesaistītajiem dienestiem.

Aprēķināts, ka tas uzņēmumam izmaksās vairākus tūkstošus latu, otrdienas rītā ziņoja telekompānijas LNT raidījums «900 sekundes».

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests iztērējis aptuveni trīs tūkstošus latu, vairāku tūkstošu latu lieli zaudējumi radīti arī Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem.

«Ja kāds grib taisīt reklāmu uz citu cilvēku rēķina, tas nav piedodami,» «900 sekundēm» sacīja iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL).

Jau vēstīts: svētdienas vakarā Latviju pāršalca ziņa, ka Mazsalacas apkaimē nokritis meteorīts. Uz notikuma vietu devās ne vien ugunsdzēsēji, bet arī ģeologi. Tomēr pirmdienas pēcpusdienā noskaidrojās, ka bedri izrakuši cilvēki un meteorīts ir nekas cits kā ķīmisku elementu degšana.

Bet pirmdienas vakarā mobilo sakaru uzņēmums «Tele 2» paziņoja, ka tā ir uzņēmuma sarīkota akcija, lai iedvesmotu Latvijas iedzīvotājus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu