«Tele 2»: kad norims emocijas, varēsim runāt ar IeM par sadarbību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Uzņēmums «Tele 2» pauž nostāju, ka patlaban Iekšlietu ministrijas (IeM) vadība rīkojas emocionāli. Kad emocijas būs norimušas un būs apmaksāti dienestu izdevumi, uzņēmums ar ministriju varēs runāt par konstruktīvu sadarbību.

Patlaban uzņēmumā no IeM neviens nav vērsies ar prasību lauzt sadarbības līgumus, portālam «Apollo» pavēstīja «Tele 2» Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Jau ziņots, ka IeM un tās pakļautībā esošie dienesti pēc «Tele 2» viltus meteorīta mārketinga kampaņas plāno ar uzņēmumu lauzt līgumu.

«Plānojam atteikties no «Tele 2» pakalpojumiem un pārtraukt līgumus, kurus būs iespējams lauzt,» portālam «Apollo» otrdien sacīja iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL).

Pēc Mūrnieces teiktā, IeM nevēlas sadarboties «ar uzņēmumu, kas šādi izrīkojas».

Komentējot uzņēmuma akciju, kurā bija sapulcējušies gan glābšanas dienesti un citas atbildīgās valsts struktūras, gan plašsaziņas līdzekļu pārstāvji, Mūrniece sacīja: «Visi jutās reāli izmantoti. Pat grūti atrast vārdus, kā to komentēt.»

Jautāta, vai atbildīgie dienesti veiks kādas papildu soda sankcijas pret uzņēmumu, izņemot zaudējumu piedzīšanu, Mūrniece norādīja: «Sods ir tas, ko «Tele 2» [ar šo akciju] nodarījuši savam tēlam.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu