Mazsalacas pašvaldība varētu no «Tele2» pieprasīt kompensāciju

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Tele2

Mazsalacas novada dome trešdien spriedīs, kāda būs turpmākā pašvaldības rīcība viltotā meteorīta lietā.

Novada domes priekšsēdētājs Gunārs Zunda aģentūrai BNS apstiprināja, ka domes sēdē tiks apspriests šis jautājums, jo no dažiem deputātiem nācis ierosinājums apvērt, vai no «meteorīta» akcijas rīkotāja uzņēmuma «Tele2» nebūtu piedzenama kompensācija par neslavas celšanu.

Pagaidām tas esot tikai dažu deputātu ierosinājums, tāpēc nekādi konkrēti lēmumi vēl nav pieņemti.

Mērs, kura darbs šīs akcijas dēļ ir bijis stipri traucēts, protams, ir sarūgtināts, ka tagad Mazsalaca iedzīvotājiem un tūristiem asociēsies nevis ar tās vērtībām, piemēram, ar Skaņo kalnu, bet ar krāpšanos.

Arī Mazsalacas novada domes deputāte un «meteorīta» interesentu izdangātā ceļa īpašniece Larisa Gerasimova aģentūrai BNS otrdien pauda viedokli, ka viltus meteorīta dēļ Mazsalacas novads pataisīts par muļķu zemi.

Jau ziņots, ka publiskajā telpā informācija par meteorīta it kā nokrišanu parādījās svētdienas vakarā. Pirmdien vēsts aplidoja teju visus lielākos pasaules medijus. Notikuma vietā naktī dežurēja iekšlietu dienestu pārstāvji, savukārt dienā notikuma vietā strādāja gan ģeologi, gan astronomi. Tika piesaistīti speciālisti arī no Tartu universitātes.

Jau dienas laikā speciālisti apšaubīja versiju, ka nokritis meteorīts, līdz pirmdienas vakarā mobilo sakaru operators «Tele2» paziņoja, ka notikušais ir tā sarīkota reklāmas akcija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu