«Meteorīta» bedri neaizbērs. Vietu sagatavos tūristu apskatei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Tā kā cilvēki joprojām aktīvi turpina interesēties par «meteorīta» vietu, zemes īpašnieks nolēmis bedri neaizbērt un ļaut interesentiem piekļūt šai vietai, informē «Tele 2» pārstāve Vita Sirica.

Ar «Tele 2» atbalstu «meteorīta» bedre jau vistuvākajā laikā tiks sagatavota tūristu apskatei. Pašlaik norit darbi sakarā ar ceļa sakārtošanu, savukārt lauka aparšana atlikta uz pavasari.

«Sākumā gribēju bedri aizbērt un lauku izlīdzināt. Bet, tā kā saņemu daudz zvanu gan no draugiem visā Latvijā, gan citiem interesentiem, esmu nolēmis vismaz līdz nākamā gada Jāņiem «meteorīta» bedri neaizbērt un saglabāt. Ar «Tele 2» esam vienojušies, ka lauks tiks aparts pavasarī, kad tas būs daudz lietderīgāk. Kopumā uz «meteorīta» notikumu skatos ar smaidu, drīzāk esmu sarūgtināts par mediju darbu, jo daudzas pozitīvās lietas, ko mazsalacieši šajās dienās pauduši par «meteorīta» notikumu Sēļu pagastā, palikušas ārpus publikācijām un sižetiem,» stāsta zemes īpašnieks Harijs Krastiņš.

«Tā kā Krastiņa kungs izlēmis «meteorīta krāteri» saglabāt, mēs esam gatavi palīdzēt ar šīs vietas labiekārtošanu tūristiem — noteikti vajadzēs nodrošināt piekļūšanu ērtā veidā, salikt norādes un veikt citus labiekārtošanas darbus,» pauž uzņēmuma «Tele 2» tirdzniecības un mārketinga direktors Jānis Spoģis.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu