Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/16/10265263t1h77fe.jpg)
Nepieciešams:
cālis
6 ēdamkarotes sviesta
12 Šalotes sīpoliņi
7 ēdamkarotes miltu
sāls
pipari
muskatrieksts
tējkarote Vusteras mērces
glāze piena
2 glāzes vistas buljona
Pagatavošana:
Cāli izvāra, atdzesētam noņem ādu, noloba gaļu no kauliem un sagriež 2 cm lielos gabaliņos. Liek lielā cepešpannā.
Citā pannā sviestā izsautē sīpolus, tad tos uzliek virsū cāļa gaļai. Pannā palikušajā sviestā iejauc miltus, garšvielas, pielej pienu un buljonu, maisot vāra, līdz mērce sabiezējusi. Tad mērci uzlej cāļa gaļai un sīpoliem. Liek cepeškrāsnī un cep 210 grādu temperatūrā 20 minūtes.
Lai labi garšo!