«Latvijas princešu» Karīna jūtoties vīlusies un nodota

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.princese.lnt.lv

Pagājušajā nedēļā «princis» Valdis aizsūtīja mājās Karīnu Šmiti, jo viņa neesot varējusi turēt vārdu atmest smēķēšanu. Par to aizkadros pastāstīja citas «princeses». Karīna jūtas vīlusies gan meitenēs, gan šova vadītājos, raksta žurnāls «Vakara Ziņas».

«Esmu ļoti vīlusies gan meitenēs, gan šova veidotājos,» žurnālam atzinusi Karīna. Neesot saprotams, kādas īpašības tad viņi īsti vēlas redzēt Latvijas princesē. Kas tad esot princeses cienīgi? Smēķēšana — nē, bet citu nomelnošana, aprunāšana, liekulība — tās esot princeses cienīgas īpašības?

Smēķējušas arī citas meitenes, tikai Karīna to atklāti atzinusi. Meitenes smēķējušas gan iepriekšējā «Latvijas princesē» (piemēram, «Viceprincese» Madara Grīnberga), gan tagadējā šovā. Interesantākais esot tas, ka arī uzstājīgais moralizētājs «princis» Valdis Škutāns dažos burziņos esot manīts ar cigareti zobos, vēsta žurnāls.

Citu meiteņu apgalvojumus par Karīnas smēķēšanu pēc apņemšanās to nedarīt viņa uzskatot par absurdu. Viņa stāsta, ka, iespējams, ienākot istabiņā, kāda redzējusi cigaretes, bet ne jau to, ka viņa būtu smēķējusi. Cik gan akli var ticēt meitenēm, kas savā starpā ar jebkādiem ieročiem cīnoties par uzvaru šovā un ir konkurentes, sašutusi ir Karīna. «Nezinu, kāpēc mani vajadzēja izdabūt laukā no šova, bet iemesls tika vienkārši piemeklēts,» «Vakara Ziņām» stāsta izbalsotā «princese».

Karīnai lielāko rūgtumu esot sagādājis tas, ka viņu nosūdzējusi Veronika (aizdomas krītot arī uz Olgu un Alisi), ar kuru abas dzīvojušas vienā istabiņā un uzturējušas relatīvi draudzīgas attiecības. Veronikai vienkārši esot bijis vienalga — viņa jau esot sajutusies ar kroni galvā. Taču tā šovā jau esot sajutušās vairākas meitenes, norādīja Karīna.

Šo sestdien uzzināsiet, kā šova dalībnieces prot sevi pasniegt sabiedrībā. Meiteņu apģērbu, apavus, matu sakārtojumu, grimu, aksesuārus un atbildes uz dažādiem jautājumiem vērtēs etiķetes speciāliste ģenerālkonsule Aija Strautmane, aktrise Rēzija Kalniņa un šova vadītājs Valdis Škutāns.

Princešu etiķetes zināšanas tiks vērtētas pie svinīgu pusdienu galda. Rēzija Kalniņa no šova dalībniecēm centīsies izdibināt, kādai jābūt īstai Latvijas princesei, kādēļ meitenes pieteikušās šovā, kā arī to, ko potenciālās princeses kroņa ieguvējas vēlētos iesākt ar iegūto popularitāti. Aktrise nereti paudīs skarbu kritiku, kas liks princesēm aizdomāties par daudzām lietām un vērtībām. Šo šova pārbaudījumu meitenes atzīst kā līdz šim emocionāli saspringtāko un sarežģītāko. Kura no dalībniecēm sevi parādīs vislabāk, bet kurai ar šo pārbaudījumu neveiksies tik raiti? Interesantajai sarunai starp šova dalībniecēm un etiķetes vērtētājiem seko līdzi jau sestdien plkst. 21.15 LNT.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu