«Princeses» pamet «mākslīgi uzlabotā» Olga

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.princese.lnt.lv

Šova 6. sērijā norisinājās svinīgas pusdienas, kuru laikā tika vērtētas dalībnieču etiķetes zināšanas, apģērba, apavu un kosmētikas izvēle, kā arī spēja atbildēt uz jautājumiem un nesamulst dažādās situācijās.

Vairākums meiteņu pārbaudījuma laikā bija ļoti uztraukušās. Dažas savu uztraukumu spēja savaldīt, citām tik labi neveicās. Zanda saņēma kritiku par nespēju īsi formulēt savu viedokli, Sanitai pārmeta mazrunību, Veronikai — pārlieku lielo kosmētikas lietošanu, bet daugavpilietei Olga Petrovai nācās uzklausīt skarbus vārdus par mākslīgā skaistuma papildinājumiem savā izskatā.

Rēzija Kalniņa šaubījās, vai mākslīgi nagi un skropstas ir labākais piemērs, ko rādīt mazām meitenēm, kas vēlētos līdzināties princesei.

Rēzija Kalniņa, Aija Strautmane un Valdis Škutāns bija bargi pret vairākām princesēm, bet, pēc Valda domām, šovs bija jāatstāj tieši Olgai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu