«Latvijas princeses» atstāj skaistules — Veronika un Simona

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.princese.lnt.lv

7. sērijā meitenes centās pārliecināt auditoriju ar savām uzstāšanās prasmēm, prezentējot esejas par tēmu «Ar ko Latvija var lepoties». Itin visām dalībniecēm klausītāji izteica skarbas piezīmes un aizrādījumus.

Sanita Kubliņa runāja par dziesmu un deju svētkiem, Alise Piterniece — par sportistu sasniegumiem, bet Zanda Jundze izteica savu viedokli par Latvijas kultūru un tradīcijām. Ilze Mitre izvēlējās runāt par Latvijas dabu, Simona Kubasova — par Jāņu svinēšanas tradīcijām, savukārt Veronika Debese — par Latvijas cilvēkiem un savstarpējām attiecībām. Pēc uzstāšanās publikas priekšā meitenes piedalījās nelielā foto sesijā un atklāja veidus, kā viņas cenšas uzturēt savu fizisko formu.

Cīņu par princeses titulu un kroni 7. sērijas noslēgumā nācās pārtraukt Veronikai Debesei un Simonai Kubasovai. Pēc Valda Škutāna domām, abas meitenes nespēja sevi kritiski novērtēt un pamanīt savas negatīvās īpašības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu