Lai savāktu piedzērušos Sandi Valteru, uz klubu izsauc viņa draugu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Pagājušajā nedēļas nogalē kārtīgi atzīmēt «melno piektdienu» sanācis basketbolistam Sandim Valteram, vēsta «Vakara Ziņas». Iereibušais Sandis esot bravurīgi uzvedies klubā «Mad House», tāpēc viņu savākt izsaukts palīgā Sanda draugs Kaspars Vecpuisis, kuram piezvanījuši naktskluba darbinieki.

Kāds aculiecinieks pastāstījis «Vakara Ziņām», ka Sandis skaļi izteicis piezīmes katram klubā ienākušajam cilvēkam, kā arī sācis ar nepazīstamiem familiāras sarunas. Tad basketbolists aizstājies aiz muguras pie bāra letes sēdošam apmeklētājam, kas neesot bijis viņam pazīstams. Valters pacēlis dūri virs puiša un skaļi jautājis bārmenim, vai, pēc viņa domām, Sandim vajadzētu sadot puisim pa purnu. «Gribi, es to izdarīšu? Zini, ko, es to varu!» turpinājis Sandis. Jau pēc dažiem mirkļiem attieksme esot mainījusies un, draudzīgi uzsitot uz pleca nezināmajam puisim, Sandis apgalvojis: «Vecīt, es tevi mīlu!»

Kaut arī «Vakara Ziņu» aculiecinieks Sanda stāvokli raksturojis kā «totāli pārdzēris jēgu», basketbolists turpinājis pieprasīt vēl un vēl dzērienus. Turklāt savu uzstājību Sandis paudis, sitot ar dūrēm pa bāra leti, tādējādi apgāžot savas un citu kluba apmeklētāju glāzes. Tad viņš skaļi paudis savu tā vakara atziņu: «Nav nekādas nozīmes, kādu alkoholu dzer, galvenais ir atrast labu veceni.»

Pienācis brīdis, kad bārmenis Sanda lūgtā grādīgā dzēriena vietā pasniedzis viņam glāzi ūdens ar citronu. Tas galīgi neesot bijis pa prātam Sandim, tāpēc viņš sācis uz bārmeni spļaut. Apbrīnojami iecietīgais bāra darbinieks esot vien teicis: «Sandi, beidz!» Tad sazvanīts Sanda draugs, izbijušais basketbolists Kaspars Vecpuisis, kurš pēc sava drauga esot ieradies ļoti ātri. «Sorry, ja viņš kādu aizvainoja,» klubā esošajiem cilvēkiem smaidot paziņojis Kaspars.

«Vakara Ziņas» vēsta, ka tieši šādu jandāliņu dēļ Valteram uz visiem laikiem esot slēgta ieeja klubā «Coyote Fly».

«Vakara Ziņas» arī mēģināja noskaidrot, vai šī vientulīgā ālēšanās ir saistīta ar šķirtās sieva Katrīnas Valteres nesen atklātajām simpātijām pret Liepājas ostas un ostas iekārtu drošības inspektoru Kasparu Poņemecki, taču iegūt Valtera komentāru neesot izdevies.

Šīs nedēļas sākumā, pāris dienu pēc uzdzīves vakara, «VEF Rīga» galvenais treneris Valdis Valters tīklā «Twitter» esot ziņojis, ka Sandis Valters pirmo reizi pēc pleca operācijas aizvadījis individuālu treniņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu