Žurnāls «JOY» decembrī

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Skaistais gaidīšanas laiks

Baltās sniegpārsliņas vēl nav noklājušas zemes virsu, bet kaut kur gaisā jau virmo TĀ sajūta. Tā ar piparkūku, sveču liesmiņu un eglītes smaržu. Tā, kuru sajūtot, sirds ietrīcas laimē. Jaunā žurnāla JOY numura lapaspusēs centāmies tev uzburt mazus, bet īpašus mirkļus, kas svētku gaidīšanas laiku padara vēl skaistāku!

Kā burvju feja mūs, tāpat kā pārējo pasauli, ir apbūrusi aktrise Skārleta Johansone. Taču viņa to nav izdarījusi ar kādiem pārdabiskiem spēkiem, bet gan ar savu satriecošo talantu. Un izrādās, arī ikdienas dzīvē viņa ir vienkārša meitene – nebēdnīga, patiesa un dabiska.

Ja tevi māc šaubas par to, ko tev nesīs jaunais gads, tad tikai JOY atradīsi īstu svētku desertu – Lielo mīlas horoskopu 2010. gadam. Spožā gada valdniece Saule parūpēsies par to, lai tavā gadā netrūktu jutekliskuma, atdošanās un kaislību. Ar ko? Arī to mēs tev pastāstīsim!

Lai tieši tu visspožāk mirdzētu svinīgos un trakulīgos decembra pasākumos, JOY atradīsi lieliskus padomus savam svētku stilam – sākot no uzkrītošām  rotaslietām (XXL izmērs ir modē!), līdz pat ar fliteriem un dekoratīviem akmeņiem rotātiem tērpiem.

Modes sesijā 'Eņģeļa pieskārieni' atļaujamies būt īpašas – mazliet kaprīzas princeses ar svētku mirdzumu acīs!

Jaunais vakara grims apbur ar piesātinātām krāsām un bagātīgu mirdzumu. Un matu sakārtojums – ak, kurš gan spēj novērst acis no šīm sievišķīgajām matu cirtām!

Izvēlēties interesantas un mīļas lietiņas, ar ko iepriecināt vistuvākos, palīdzēs JOY dāvanu ceļvedis. Un tās ir tik dažādas – spožas, krāsainas, kārdinošas, lielas un mazas...

Testā atklājam, par ko tu slepenībā sapņo! Varbūt tavi sapņi ir pārāk pieticīgi, bet, iespējams, tu savās fantāzijās esi supervarone? Noskaidro patiesību un uzzini, ko par tevi stāsta slēptākās vēlmes.

Bet mūsu žurnāliste Tīna iepazīstinās tevi ar noslēpumaino pilsētu Stambulu. Te iespējams ne tikai iepazīt musulmaņu kultūru, bet arī izbaudīt fantastisku atpūtu.

JOY – ar smaidu par visu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu